image

Jag håller på att arbeta om beställningsformuläret. Faktiskt hela företagets hemsida. Och eftersom jag vill att allt ska vara perfekt när det är klart behöver somlig kod skrivas om och nästan all kod behöver flyttas.

Det blir så bra! Jag har ju som synes nytt tema på bloggen, och jag gillar det verkligen. Det tar lite tid att få alla sidor att fungera i nya temat och därför är det lite blandat här på Vidde Webb ett tag. Men det bästa är att jag nu skriver om alla sidor så att jag om jag vill byta tema i framtiden bara kan byta. Klick. Och så kommer allt funka i det nya utseendet.

”Automagiskt” som en del gillar att säga när saker är ännu mer automatiska än man tror…

Bilden är en liten sneak peek på beställningsformuläret. I mobilversonen,eftersom jag skärmskottade just med mobilen.

Vi får se när det blir live, men jag hoppas kunna lägga ut det riktigt snart eftersom det sopar banan med nuvarande beställningsformulär (som inte är så tokigt egentligen, men det har sina nackdelar)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website