Jag tänkte fira att Vidde Webb fått en ny design på webbsidan med lite rabatt.

Ange ”Rabattkod 0821” vid beställning så får du 25% rabatt på första fakturan.

Koden gäller till 2012-08-28 och max 100 kunder, så skynda dig att gå till Vidde Webbs hemsida och beställ!

EDIT: Om du klickar för kontakt för hemsida slipper du ju dessutom startavgiften helt utan att förbinda dig till något mer! 🙂

7 thoughts on “Ny hemsida, 25% rabatt

  1. Pingback: Johanna Julén
  2. Åh. Jag skulle behöva ha ett nytt (eget) tema till min blogg. You fix sånt med? 😀 Till 25% rabatt. Plus kompisrabatt… Så skulle jag givetvis sitta bredvid som moraliskt stöd, peka och dirigera, gnälla lite om det ena och det andra och sånt. Deal? ;D

    • Åh, jag är inte så snabb på att bygga WP-teman än! Det har funnits planer länge på det, men själva utseendet är inte min jättestarka sida… Har du något tema som är *nästan* vad du vill ha? Jag kan säkert modda det så det blir rätt! =)

      • Ja… något sådant går nog att hitta. Ska kolla runt i mina arkiv lite grann. 🙂

  3. Pingback: Johanna Julén
  4. Pingback: Rickard Löthman
  5. Pingback: Emil Isberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website